DOK41 te Vlissingen

image_pdfimage_print
Adres: Edisonweg 41B
Kantoor: Begane Grond
Oppervlakte: Vanaf 1 werkplek
Huurprijs:
vanaf € 75,- excl btw p/mnd
Contactpersoon:
DOK41
Merel van Rens
tel. 06 20029767

Beschrijving:

DOK41 is gevestigd op De Kenniswerf in Vlissingen. Dit heeft als voordeel dat je als startend bedrijf snel en makkelijk toegang hebt tot kennis en faciliteiten van onder andere het Technum van het ROC Zeeland, de Hogeschool Zeeland en het arbeidsintegratiebedrijf LétE.

DOK41 heeft twee soorten locaties: een kantoorgebouw aan de Edisonweg 41 en twee productieloodsen aan de Voltaweg in Vlissingen.

Beschikbaar: kantoorruimtes op de eerste en tweede verdieping met een totale oppervlakte van 250 m2.
Afmetingen afzonderlijke kantoorruimtes: varierend van 11 tot 60 m2. Totaal aantal werkplekken: circa 20-30.

Inrichting en faciliteiten: De kantoren van DOK41 kun je, binnen bepaalde kaders en voorwaarden, naar eigen inzicht inrichten. Alle kantoren hebben voldoende elektrische aansluitingen. Er zijn voorzieningen aanwezig voor de aansluiting van internet, kabel en telefoon. Bij het gebouw is voldoende eigen parkeerruimte. Bij vestiging in DOK41 ontvang je een sleutel en heb je 24/7 toegang tot het gebouw en je eigen kantoorruimte. Elke werkruimtes afzonderlijk afsluitbaar.

Flexkantoor: Een kantoor van 60 m2 is ingericht als flexkantoor. In deze ruimte zijn zes flexwerkplekken aanwezig. Hiervan kun je, als DOK41 bedrijf, voor een aantal dagdelen per week en tegen geringe kosten, gebruikmaken.

Voorwaarden en opzegtermijn: Bij DOK41 huur je voor een periode van een jaar bedrijfsruimte, jaarlijks te verlengen met telkens een jaar, met een maximum van in totaal vier jaren. Opzegtermijn van het huurcontract is drie maanden.

Huurprijzen: De huurprijs is gebaseerd op het aantal m2 per kantoorruimte, het gebruik van algemene ruimtes en het gebruik van de vergader- en ontmoetingsruimte op de tweede verdieping. Prijzen zijn inclusief aanwezige vloerbedekking, armaturen en infrastructuur. Als DOK41 bedrijf betaal je de eerste twee jaar een speciale huurprijs.

Bijkomende kosten: Vaste aanvullende kosten per maand hebben betrekking op kosten voor gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes zoals verwarming, afvalcontainers, schoonmaak (trappenhuis, gangen en toiletten) alsmede de kosten voor energie, gas en water in het gehuurde kantoorgedeelte. Het voorschotbedrag energie, gas en water kan op basis van nacalculatie worden aangepast.

Optionele bijkomende kosten: Dit kunnen kosten zijn voor bijvoorbeeld de aansluiting van een vaste telefoon, het gebruik van het kopieerapparaat (boven een maximum aantal kopieën) en schoonmaakkosten voor de eigen kantoorruimte.

 

Foto’s