Edisonweg 37, 2e verdieping te Vlissingen

image_pdfimage_print
Adres: Edisonweg 39, 2e verd. te Vlissingen
Kantoor: Kantoor gelegen op de 2e verdieping
Oppervlakte: 20 m² – 580- m2
Huurprijs: VERHUURD

Beschrijving:

“PZEM.37” Gebouw 37 te Vlissingen op de 2e verdieping.

Op de “Kenniswerf” Zeeland bieden wij u aan moderne zelfstandige kantoren tegen zeer scherpe huurprijzen.  Er is al mooie kantoorruimte voor € 250,- per maand!

“PZEM” terrein is een kantorengebied waar nu al ca. 35 bedrijven zijn gevestigd. Het gebied bied een interessante dynamische omgeving met veel interactie en projecten tussen de bedrijven onderling en de onderwijsinstituten.

Het “PZEM” terrein bestaat uit diverse gebouwen, gebouwd in 1953, die in het verleden onderdeel uit maakten van de vroegere Energiecentrale. Vele industriële elementen uit die tijd zijn nog behouden gebleven. Het geheel is gerestaureerd in 2008. Het biedt een unieke dynamiek van industriële vormgeving met een parkachtige omgeving. Ook Dok41, in omvangrijk project voor innovatieve starters is gevestigd op het “PZEM” terrein

De totale oppervlakte bedraagt 580 m2. De kantoorruimten zijn ook onder te verdelen in kleine zelfstandige kantoorruimten van 20 tot 300 m2.)  De ruimten zijn deels gelegen op de begane grond en deels op de 1e en 2e verdieping en allen zijn perfect bereikbaar. De ruimten gelegen aan de Edisonweg 39A t/m 39Z bieden een prachtig uitzicht op het kanaal door Walcheren alsook van Vlissingen.

Het buitenterrein is verhard biedt volop plaats aan diverse parkeerplaatsen.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging om de vele mogelijkheden die het Edisoncenter biedt aan u te kunnen laten zien!

Voorzieningen: Alle ruimten bieden toegang tot: • Eigen sanitaire voorzieningen • Pantrygelegenheid • C.V. verwarming (vloerverwarming en/of radiatoren) • Verlichtingsarmaturen • Geheel gestoffeerd • Databekabeling • Isolatieglas • Gezamenlijke entree

Bereikbaarheid: De bereikbaarheid is goed te noemen doordat rijksweg A-58 (Vlissingen – Breda) direct nabij gelegen is. Door de indeling en de gunstige ligging zijn de units bijzonder geschikt voor gebruik als kantoor-, praktijkruimte of voor maatschappelijke dienstverlening.

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein, daarnaast bestaan er voor het pand parkeermogelijkheden aan de openbare weg.

Oplevering: Per direct mogelijk

Huursom: Zie plattegrondtekening voor indeling per kamer met de daarvoor geldende huursommen alsook de bijdrage Gas/Water en licht alsmede de servicekosten.

Foto’s