Voltaweg 11/13

image_pdfimage_print
Adres: Voltaweg 11/13
Kantoor: 2 loodsen 16 units
Oppervlakte: 60 m²
Huurprijs:
 via DOK41
Contactpersoon DOK41
Merel van Rens
06-20029767

Beschrijving:

Bent u een (startende) ondernemer en op zoek naar bedrijfsruimte?
Dok41 biedt startende ondernemers, die toegelaten worden binnen het concept van de Incubator, bedrijfsruimten aan in een
professionele omgeving.

Loodsen:
De twee Loodsen gelegen aan de voltaweg in Vlissingen, zijn gerenoveerd en gereed gemaakt voor innovatieve starters die behoefte hebben aan ruimte waar zij aan een product kunne werken. De hypermoderne loodsen bestaan beiden uit 8 separate werkruimten van ca. 60m2 en zijn voorzien van alle faciliteiten. Beide loodsen beschikken over een gezamenlijke kantineruimte/vergaderruimte en toiletten.

Daarnaast biedt de brede (in)gang de mogelijkheid tot laden en lossen tot aan de deur van de bedrijfsunit.

Inrichting en faciliteiten:
De bedrijfsunits van DOK41 kun je, binnen bepaalde kaders en voorwaarden, naar eigen inzicht inrichten. Alle units beschikken over een rol- en loopdeur, een kitchenette en hebben voldoende elektrische aansluitingen. Er zijn voorzieningen aanwezig voor de aansluiting van internet, kabel en telefoon. Bij het gebouw is voldoende eigen parkeerruimte.

Bij vestiging in het loodsgebouw van DOK41 ontvang je een sleutel en heb je 24/7 toegang tot het gebouw en je eigen unit. Elke unit is afzonderlijk afsluitbaar.

Huurvoorwaarden:
Door een toegekende subsidie vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) kunnen de beschikbare bedrijfsruimten tegen een gereduceerd bedrag worden gehuurd. Bij DOK41 huur je voor een periode van een jaar bedrijfsunit, jaarlijks te verlengen met telkens een jaar, met een maximum van in totaal vier jaren. Starters die na een aantal jaar doorgroeien en op eigen benen kunnen staan, moeten weer plaats maken voor nieuwe starters en komen niet meer in aanmerking voor dit lagere huurtarief.

Opzegtermijn van het huurcontract is drie maanden.

Foto’s